Over ons

Dit jaar zal de 4e editie van JCI Drakenbootrace plaats vinden. De Strandhaven en Strandboulevard vormen ook in 2023 de wedstrijdbaan en tribune. Noteer 26 augustus alvast in de agenda, meer informatie en bekendmakingen worden op korte termijn gedaan.

JCI  is een netwerk van ondernemende mensen tot 40 jaar ten behoeve van (persoonlijke) ontwikkeling in de breedste zin.

Leden van JCI vertegenwoordigen verschillende beroepsgroepen en functies. Die diversiteit is belangrijk voor het leerproces. Het zijn entrepreneurs die actie ondernemen. JCI Noord-West Veluwe organiseert gedurende het hele jaar diverse evenementen, zoals Wine & Dine ten behoeve van het goede doel en de jaarlijkse Doe-dag.

De JCI Drakenboot commissie bestaat dit jaar uit: Maarten, Sharon, Wilco, Julian, Maurits & Marèse. Zij nemen de organisatie van dit evenement op zich.

Lijkt het jou nou ook leuk om je persoonlijk te ontwikkelen, nieuwe ondernemende mensen te leren kennen en leuke evenementen te organiseren? Neem dan contact met ons op of spreek een van de leden aan tijdens een evenement. Misschien ben jij dan wel volgend jaar degene die de JCI Drakenbootrace organiseert!

Om kennis met ons te maken, kun je een berichtje sturen aan bestuur@jcinwv.nl of bekijk onze website www.jcinwv.eu.